Wednesday, November 14, 2007

Byta grejjer?

Jag funderar på en fröbytarcirkel. Man får ju nästan alltid för mycket frön. Det skulle kunna styras upp ganska enkelt, en maillista på vad man har, eller nå´t. Någon som är på?
När jag har funderat lite till, och känt efter om jag verkligen orkar engagera mig, kommer jag nog lansera idén på koloniliv.se. Vi får väl se.

5 comments:

johanna said...

ja jo, låter som en idé. jag varken har eller köper så mycket frön. när jag har nån odlingsplätt som är större än en smörgås hojtar jag till o vill vara med!

lisa said...

Bra! Men du kanske behöver ett och annat frö till balkonglåda eller så? Det räcker för att vara med!

johanna said...

behöver jag eller behöver jag? jag tycker det är meckigt med frön om man inte har typ ett hektar att odla på, vilket man inte har så ofta men iallafall.... :o)

knas said...

Hej Lisa!

Jag vill byta frö! Jag har enorma mängder rabarber-frö för jag fick en fix idé om att dra upp rabarber från för, trots att det är hur lätt som helst att bara dela en rot. Men jag var ju bara tvungen att göra det... Tyvärr anlände fröerna för sent, så jag får vänta till nästa säsong. Och på något märkligt sätt fick jag två påsar... Jag har säkert trettio andra sorters för jag kan tänka mig att byta lite av, så mejla mig gärna på sofiaquensel@hotmail.com

lisa said...

Kalasbra!
Jag har inte helt koll på min minimala frösamling än, men jag mailar när säsongen börjar närma sig.