Sunday, May 11, 2008

Avhärdning

Avhärning är fan det tråkigaste jag vet. Får man slänga ut alla rader av små pelargoner, popuppboxar och cosmosar i gamla köttfärstråg nu? På balkongen, där det ändå mest är skugga? Eller kommer min lathet straffa sig med diverse solskador, frost och onda djur? Bäst att rådfråga smhi.

6 comments:

cS said...

Men du, frosten slipper du väl? Nu är det nog sol och vindar som kan torka ut. Lycka till

litet hus said...

jag håller med du. dessutom utan balkong. vad vill dom plantorna, få följa med till jobbet? näe, jag tror jag släpar ut dom till stugan, där är det varmt på dan och svalare på natten. avhärdning light?

om du förresten skulle vilja ha en egen header a la frönas, är det bara att beställa!

lisa said...

Jo, frosten är nog inga problemas. Jag ställde ut en del, de får stå halvskuggigt. Att ta med dem till jobbet vore iochförsig att ge dem ultimata förutsättningar, men det skulle vara svårt att skilja dem från alla andra :)

lisa said...

förresten, fröna headern är supersnygg, jag ska fundera på saken!

litet hus said...

ja, jo du nämnde det nån gång, och jag menar ju inte en kopia av frönas utan en som är som du vill ha den. kanske med nån av alla dina fina bilder eller nåt, vad vet jag.

Jo said...

Visst är det trååkigt!? Jag kör dock det hårda racet med mina blommor. De ska ju vara tåliga och kunna lämnas under veckorna, så det får bära eller brista. Den första omgången med basilika klarade sig rätt bra iaf!