Saturday, October 04, 2008

Nu.

Jag tar in pelargonerna nu. Det ska bli orkan inatt, och det är inte precis varmt ute längre. Det blir bra. Undras bara vart de ska få plats.

7 comments:

fingerspitz said...

Vi sov i kolonin i natt och det gick faktiskt bra men på morgonen hade nya markduken blåst ända ner till gungorna, rosenskäran låg ner och vid det värsta äppelträdet var gräsmattan helt täckt av vatten.

lisa said...

Oj! Det låter äventyrligt och mysigt! Så här ur ett lägenhetsperspektiv tyckte jag nog att det vart lite mesigt stormande, men det är ju lätt för mig att säga.

fingerspitz said...

Om det blåst mer så hade det nog inte varit så mysigt, men jag är lite orolig för gräsmatteöversvämningen. Har inte lust att gräva fler dräneringsdiken...

Grannarna har förresten klippt sitt halvdöda äppelträd, jag tror inte att du skulle vara nöjd.

lisa said...

Gräsmatteöversvämningen låter inte så kul. Kanske dags att bjuda in till arbetsläger och se till att få grävt :)

Åh nej, hoppas inte grannarna blev inspirerade av mig...

fingerspitz said...

Jag undrar om vår översvämning har något att göra med det som en annan Johanna skrev om på koloniliv eller om det bara var för mycket regn på kort tid.

lisa said...

Det har jag inte sett något om, måste kolla.

lisa said...

Aha, nu förstår jag vad du menar. Låter ju inte alls kul, det kanske är någon gammal ledning som pajjat? Fast det HAR regnat väldigt mycket på kort tid, jag såg ett flertal "nya pooler" på vår koloni idag.